Welkom bij ‘The Circle’

Fijn om jou erbij te hebben!

Over enkele minuten ontvang je een mail met alle overige informatie over jouw membership! Maar voordat je naar je mailbox vliegt…

Heb ik hieronder nog iets tofs voor je in petto 

Boek een SoulVersation!
Een gratis coach call voor meer inzicht in jouw valkuilen en saboteurs en minimaal 2 concrete tips zodat je direct meer rust, balans en structuur kunt ervaren in life & business.

Na de SoulVersation:

Weet je waar je energie lekt en wat er voor nodig is om daar mee te stoppen.

Voelt het alsof je 10 kilo ballast kwijt bent.

Heb je minimaal twee tips voor verandering in the pocket zodat het niet meer voelt alsof je geleefd wordt.

Besef je je dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen en dat je niet de enige bent die hier doorheen gaat!

Voel je instant vuur om door te pakken en te gaan staan voor wie jij bent.

(Yes, no going back anymore!)

Wat anderen zeggen?

Wat een fijn gesprek met Tessa. Ik voel mij stukken lichter en meer energie! Ze kan goed spiegelen waardoor je achter dingen komt die je zelf nog niet wist. Verder kreeg ze mooie dingen door (waar ik in eerste instantie het niet over wilde hebben) en dat ik mij vrij genoeg voelde om dit met haar te delen. Spot on! Zin om de dingen toe te passen die we besproken hebben.

Soulversation, enlightenment of the soul!🥰

Anouk Jonker - Tammer

“Als ondernemer en professional in de kunstwereld werk je in een harde wereld. Omdat ik op zoek was naar meer verbinding met mezelf en met mijn cyclus wilde ik heel graag kijken hoe ik kon leven in harmonie met mijn cyclus. Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! 

Zo weet ik nu dat ik mezelf mag vragen: Hoeveel energie heb ik? Hoeveel wil ik van die energie kwijt en wat heb ik nodig om bij mezelf te blijven? Tijdens het traject zijn er zo veel zaadjes gepland en ben ik veel bewuster van hoe ik mijn leven leid. Dingen die in het verleden onbewust gebeurde, zoals sluimerende en niet voedende relaties, ben ik mij bewust van geworden. Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam.

Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.”

Burcin Keskin, 34 jaar

De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel. Ik ben blij dat ik na het eerste traject met Tessa nog een verlenging heb gedaan. Het voelt als of ik nu nog beter bij de essentie van alles kom en dit gevoel had ik niet willen missen.

Tabea Tatan

Tessa wist mij met begrip en zachtheid te begeleiden naar een beter  bewustzijn van mijn gedachtes en hoe die invloed hebben op mijn gevoel en dagelijks leven.

Met eenvoudige en effectieve oefeningen kon ik steeds inzichtelijker krijgen welke gedachtes me verder hielpen en welke me in de weg zaten.

Het werken met Tessa voelde heel veilig, ze had begrip voor alles waar ik mee zat en kon goed een spiegel voorhouden zodat ik kon inzien waar ik tegenaan liep, zonder dat daar enig oordeel aan hing. Op die manier kon ik heel vertrouwd met haar werken, en dankzij haar goede terugkoppeling en eerlijke gesprekken voelde ik steeds meer motivatie om mij te openen voor positieve energie en om veel bewuster te kiezen voor een leven wat me meer energie geeft dan dat het me kost.

De healing in combinatie met de coaching zorgde ervoor dat niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam en geest steeds ‘opgeruimder’ voelde. Soms kwam er tijdens de healing iets naar boven waar ik over wilde praten en daar was dan ook altijd ruime voor.

Tessa’s coaching is verhelderend, verzachtend en verrijkend. Ik eindig een gesprek met een golf aan positieve energie en motivatie!

Natalie Salek

“Het leven is te kort om te doen wat anderen van je verwachten.
Doe wat jou gelukkig maakt.”

– Steve Maraboli

Nog even voorstellen…

Hi, mijn naam is Tessa Jill en ik begon mijn werkende leven als (musical)artiest met een chronisch tekort aan energie en standje ‘hard werken’. Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis – en dat begon bij mezelf.

Met behulp van coaching, de up en downs in het leven en heel veel zelfstudie heb ik mijn sweet spot gevonden. Al gauw kreeg ik de uitnodiging om mijn kennis en ervaringen te delen en kwam de realisatie…

Ik heb dit niet voor niets mogen beleven en doorlopen.
Het is de bedoeling dat ik deze lessen doorgeef en anderen ga begeleiden op hun pad – terug naar de basis – hun essentie.

Als projector (Love Human Design) heb ik een aura meegekregen die tot diep in de kern van een ander door kan dringen en de energie kan absorberen. Deze gift zorgt ervoor dat ik kan herkennen hoe jouw energie het beste kan worden toegepast.

Zo ontstond er uiteindelijk vanuit al mijn kennis en (persoonlijke) ervaring een methode om dichter bij jouw kern te komen.
De Full Potential Formula ©
RESET    |    RECONNECT    |    REALIGN

Als full potential wizard en transformatie coach breng ik jou met mijn (projector) intuïtie opnieuw in verbinding met jezelf.

Door de hernieuwde verbinding leer je:
– Jouw eigen frequentie te verhogen
– Patronen te doorbreken
– Hoe je jouw unieke pad kunt bewandelen
– Te verbinden met jouw hogere zelf en ware essentie
– Leven en ondernemen op jouw voorwaarden

Zo sla ik een brug tussen realiteit en spiritualiteit!

Oh en had ik al gezegd dat het mijn missie is om jou meer rust, zelfvertrouwen en balans te laten ervaren? Zonder schuldgevoel en jezelf voorbij lopen.

Dat doe ik onder andere via mijn membership  The Circle of in mijn 1:1 traject ‘Create your own spotlight’. 

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!