JE BENT ER BIJNA…

Wat je krijgt

Drie maanden 1 op 1 coaching
Onbeperkt WhatsApp en e-mail support
– Incl. Human Design reading en drie  maanden toegang tot The Circle

De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel.

Tabea Tatan

Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam. Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.

Burcin Keskin

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
1:1 Spotlight Traject Verlenging1
+
1,111.00
1:1 Spotlight Traject Verlenging - gespreid1
+
299.00

Je bestelling

Product Subtotaal
1:1 Spotlight Traject Verlenging  × 1 1,111.00
Subtotaal 1,111.00
Totaal 1,111.00 (inclusief 192.82 Hoog tarief)
  • Selecteer je bank