JE BENT ER BIJNA…

Wat je krijgt: 

– De Tune-In Session van 60-75 min
– Momentje voor jezelf, omdat het er anders niet van komt
– Live begeleidde meditatie/visualisatie zodat jij direct rust ervaart.
– Samenkomen met een kleine, intieme groep gelijkgestemden. 
Opname van de sessie (72 uur geldig, anders komt het er alsnog niet van)

“Tessa heeft een enorm veilige en rustige sfeer gecreëert tijdens de sessie. Door de meditatie heb ik voor het eerst een verbinding met mijn baarmoeder gevoeld, wat een hele bijzondere ervaring was. Ik kon alles wat op mijn hart lag delen en heb de eerste stap gezet in een leven met meer bewustzijn over mijn cyclus en mijn vrouwelijkheid. Heel erg bedankt hier voor, lieve Tessa.” 

Burcin Keskin

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak.

Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Tune-In Session - Losse ticket
+
27.00

Je bestelling

Product Subtotaal
Losse ticket Tune-In Session  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00 (inclusief 4.69 Hoog tarief)
  • Selecteer je bank