Full Potential Formula ©

Het is tijd om eerst jezelf te gaan voeden en dan kan je je volledig geven aan de wereld.

Vanuit al mijn kennis, expertise en persoonlijke ervaringen heb ik een methode ontwikkeld om dichter bij jouw kern te komen.
De Full Potential Formula ©

Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis. Met behulp van coaching, diepe heling, cursussen en heel veel zelfstudie heb ik mezelf en mijn magische volle potentie gevonden en leef ik nu vanuit alignement en een hart vol liefde. Het was tijd voor écht luisteren en verbinden met mijn inner voice.

Als ervaringsdeskundige en transformatie expert breng ik je dichter bij jouw gevoel. Via de drie elementen van de formule leer je luisteren naar de signalen van jouw lijf, van je mind en van alles om je heen. Met die nieuwe intenties, hoge frequenties en alle energie die je erin stopt, kom je dichter bij jouw essentie, jouw zielsmissie en magical full potential. Want zoals Albert Einstein altijd zei: Alles is energie! Dus ook jouw woorden, gedachtes en gevoelens.

Leg even alles opzij, sluit je ogen en voel diep van binnen wat je wordt toegefluisterd. Voel je dat? Die sparkle? Dat waakvlammetje in jou die klaar is voor ‘being ON FIRE’ all the time? Ja? Ja? Ja? Meldt je dan aan voor een gratis SoulVersation. En geloof me, aanmelden kost je maximaal 2 minuten!

En als je hart een sprongetje maakt, je ziel een radslag doet en je klaar bent voor die eerste stap?

Hoe zou het voelen als…

…je durft te staan in jouw eigen licht, je weet wat je echt wilt en kunt flowen op jouw persoonlijke energie(cyclus)?

…je met zelfvertrouwen blijvend grenzen en kaders kunt aanbrengen in je leven uit pure liefde voor jezelf?

…jij je SoulMission naast weten ook kunt voelen en leven?

…je volledig aanvoelt wat jouw lichaam fluistert en hoe je daar naar mag handelen vanuit liefde?

…je met het glas halfvol thuiskomt van een verjaardag omdat je jouw energiecontainer weet te behouden?

…jij je laat leiden door je hart en de verbinding met jezelf en je omgeving met volle 100% aan kunt gaan vanuit vertrouwen?

Referentie

Tessa wist mij met begrip en zachtheid te begeleiden naar een beter  bewustzijn van mijn gedachtes en hoe die invloed hebben op mijn gevoel en dagelijks leven.

Met eenvoudige en effectieve oefeningen kon ik steeds inzichtelijker krijgen welke gedachtes me verder hielpen en welke me in de weg zaten.

Het werken met Tessa voelde heel veilig, ze had begrip voor alles waar ik mee zat en kon goed een spiegel voorhouden zodat ik kon inzien waar ik tegenaan liep, zonder dat daar enig oordeel aan hing. Op die manier kon ik heel vertrouwd met haar werken, en dankzij haar goede terugkoppeling en eerlijke gesprekken voelde ik steeds meer motivatie om mij te openen voor positieve energie en om veel bewuster te kiezen voor een leven wat me meer energie geeft dan dat het me kost.

De healing in combinatie met de coaching zorgde ervoor dat niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam en geest steeds ‘opgeruimder’ voelde. Soms kwam er tijdens de healing iets naar boven waar ik over wilde praten en daar was dan ook altijd ruime voor.

Tessa’s coaching is verhelderend, verzachtend en verrijkend. Ik eindig een gesprek met een golf aan positieve energie en motivatie!

Natalie Salek

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak.

Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!