Laat die maar even binnenkomen….

Niets doen kan je namelijk ongelofelijk veel opleveren. Maar op de een of andere manier leven we in een wereld waar we groots, grootser, grootst willen zijn én doen.

Ik ervaar in de afgelopen tijd dat stilstand of niets doen juist nieuwe perspectieven oplevert. We weten allemaal dat in het afgelopen jaar de afstand voor nieuwe perspectieven hebben gezorgd. De kracht zit hem in het vinden van die potentie voor jou en jouw leven. Door niets te doen blijf ik ontwikkelen en geef ik mezelf de ruimte. Alles vanuit rust, overvloed van tijd en volledige stilte in mezelf.

Oefening:

Stop even met wat je aan het doen bent. Sluit je ogen en zorg ervoor dat je even stilstaat bij het niets, bij het NU en bij alles wat er allemaal voorbij komt aan gedachtes. Zodra die stil zijn, je even helemaal wegzinkt in je lijf… that is where magic happens! En remember… pushen heeft geen zin. Dat brengt alleen maar frictie en weerstand op.

En? Hoe voelde dat? Om even helemaal niks te moeten? Het was misschien maar een halve minuut… maar dat is het begin. Het begin van jouw volle potentie ontdekken, jouw binnenwereld en het leren kennen van al jouw elementen.

Zelf heb ik heel  lang het gevoel gehad dat ik in een sneltrein van het leven zat en had voor mijn gevoel geen controle over mijn eigen leven. Op dit moment heb ik het heft in handen over mijn werk, tijden en prive leven. Ik doe wat ik leuk vind en neem rust wanneer dat nodig is. Het leven overkomt me niet meer, ik ben de regisseur geworden van mijn eigen film. En dat is zo’n krachtig gevoel!

Ik ben wel benieuwd, zit jij nog in die spreekwoordelijke sneltrein van het leven of heb jij het heft in eigen handen en bestuur jij je eigen trein?

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!