Een bedrijf runnen is ook iets voor gevoelige mensen en je bent sterk genoeg! Echt waar… 💕

Als mens heb ik mij geregeld afgevraagd of ik wel ‘gemaakt’ was voor de harde wereld om mij heen. En als je mijn antwoord van nu zou vergelijken met mijn antwoord van 5 jaar geleden dan herken je hem niet meer terug..

Waar ik 5 jaar geleden volmondig ‘NEE, ik ben niet sterk genoeg’ geantwoord zou hebben. Zeg ik vandaag  ‘JA ik ben precies sterk en goed genoeg’. Ik weet en ik voel nu dat gevoeligheid juist mijn kracht is. En dat mijn leven en mijn business vanuit die zachte kracht mogen groeien en bloeien. Maar heel eerlijk… dat is niet vanzelf gegaan! Met heel veel tijd, aandacht, geduld en compassie ben ik op dit punt in mijn leven gekomen. Het punt waarop het leven met zie kwetsbaarheid niet meer een proces is maar een manier van leven.

Maar om op dit punt te komen heb ik SUPER veel om hulp gevraagd. Ik stelde vragen als: ‘Hoe start ik een business in de creatieve sector’ naar ‘Hoe shift ik mijn mindset in het dagelijkse leven?’. Daarnaast heb ik niet alleen maar mijn eigen netwerk geraadpleegd, ik heb ook een psycholoog en een business coach in de arm genomen om mij te begeleiden in dit proces. En wat ben ik daar dankbaar voor!

Op dit moment richt ik mijn eigen leven en bedrijf in. Werk ik vanuit mijn spirituele productiviteit en kan ik heel goed luisteren naar de signalen van mijn lijf. En als kers op de taart heb ik met mezelf en het universum afgesproken dat ik onderweg ben naar een financieel vrij leven zodat ik kan werken waar en wanneer ik dat wil. En zeg nou zelf… dat klinkt toch heerlijk?

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En wat heb jij daar voor nodig? Heb jij al stappen gezet om jouw eigen leven in te richten? Of is er nog ruimte voor verbetering?

 

10 + 2 =

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!