He daar! 

Ik ben Tessa Jill en als full potential wizard is het mijn missie om meer rust, balans en verbinding te brengen in de (artiesten) wereld.

Voordat ik ben gaan coachen heb ik Muziektheater gestudeerd.
En hoewel ik na mijn opleiding een vliegende start had in een musical in Wenen…. Na een jaar in de productie te hebben gestaan, besloot ik te stoppen.

Niemand had het verwacht en toch was het ZO erg nodig.

 

 

 

Over Tessa

Ik begeleid jou naar je volle potentieel en geloof dat dat begint bij jezelf.
Als jong meisje al kwam ik, door mijn oom, in aanraking met spiritualiteit. Alle tools die ik van hem heb gekregen, waren er om mij te helpen met mijn gevoelige en empathische eigenschappen. Want die eigenschappen waren op jonge leeftijd al heel ver ontwikkeld en huilen was het enige wat ik kon doen om dat te channelen.

Je kunt je voorstellen wat de mensen om mij heen hier van vonden en hoe ik mij ben gaan gedragen om die reactie te vermijden.

 

Naarmate ik verder ontwikkelde leerde ik dat mijn kijk op de wereld en het leven, heel anders was dan anderen. Ik had veel moeite met de wereld waarop ik mij begeef en voelde dat er meer was dan alleen deze harde en kille wereld.

Als snel probeerde ik vanuit mijn naïviteit ‘waarom alle anderen zo anders waren’ en ‘hoe het kan dat ik denk dat ik vrienden kan zijn met iedereen en dat de anderen altijd een kant moeten kiezen’.

Jarenlang liep ik mezelf en al mijn behoeftes voorbij en deed ik eigenlijk alleen maar wat mijn omgeving van mij verwachtte en kwam ik erachter dat mijn huidige leven mij niet meer gelukkig maakte. Na mijn studie kreeg ik mijn droombaan en belandde ik in de meest romantische stad van Oost-Europa: Wenen. Met hele hoge verwachtingen begon ik aan de baan en verhuisde ik vol goede moed naar een klein appartement in de buurt van mijn werk. Al gauw kwam ik erachter dat ik een baan had die helemaal niet bij mij paste en waar vooral mijn lichaam onwijs aangaf dat het zo niet verder kon. Kortom, mijn hele leven was toe aan verandering maar wist gewoonweg niet waar ik moest beginnen.

Al die goedbedoelde adviezen van mijn omgeving zorgde alleen maar voor nog meer ruis. En daarom ben ik mijn eigen experiment en onderzoek gestart.

Wat wil ik in het leven? Wat heb ik nodig?
En wat moet ik daarvoor doen en vooral wat mag lostlaten?

Inmiddels ben ik zo ver dat ik lekker in mijn vel zit, heb ik een goedlopende bedrijf wat lekker flowt, heb ik mijn tweede bedrijf opgericht, een fijne relatie en ben ik in balans met mijn lijf, mind en the universe. Al de bovenstaande stappen heb ik kunnen zetten omdat ik echt voor de volle 100% voor mezelf heb gekozen en door de deep dive een heleboel oude patronenen en pijn heb durven helen. Door die deep dive kwam ik erachter dat ik mijn eigen leven wil inrichten. Het is voor mij heel belangrijk om mijn grenzen te bewaken zodat ik altijd in mijn magic zone kan leven. Tijdens deze reis kwam ik erachter dat het mijn missie is om andere vrouwen vrouwen daarin te empoweren. Jouw inner goddess hoeft en zal namelijk niet meer getemd hoeven worden voor die balans. Die balans zit al in jou. Eenmaal begonnen als ondernemer en vocal healer heb ik meer verdieping gezocht in het ondernemerschap, in het leven en in mezelf. Zo zie ik werken nu als een van de tools in mijn leven om te kunnen doen wat ik het allerliefste doe en dat is vrij leven! Coaching, vrouwen begeleiden, vanuit intuitie ondernemen. Het voelde als mijn pad/missie om anderen daarin te empoweren.

Muziek met je hart

Met Muziek met je hart brengen we de nieuwe muzikale beleving in uw (zorg)instelling.
In ons concept nemen we je via herkenbare muziek mee in ‘A trip down memorylane. Van hart tot hart!’.
Meer weten? Dat kan via www.muziekmetjehart.nl

Ready to reconnect with your full potential?

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!