CLIENT LOVE

 

Ik kan honderduit vertellen over alle prachtige sessies die ik heb mogen geven. Want ik ben ongelofelijk trots op alle mooie  mensen én hun transformaties.
Toch is er maar één iemand die het beter kan vertellen dan ik en dat zijn ze zelf! Hieronder een greep uit alle referenties die ik heb mogen ontvangen.

MIJN REFERENTIES

Tessa wist mij met begrip en zachtheid te begeleiden naar een beter  bewustzijn van mijn gedachtes en hoe die invloed hebben op mijn gevoel en dagelijks leven.

Met eenvoudige en effectieve oefeningen kon ik steeds inzichtelijker krijgen welke gedachtes me verder hielpen en welke me in de weg zaten.

Het werken met Tessa voelde heel veilig, ze had begrip voor alles waar ik mee zat en kon goed een spiegel voorhouden zodat ik kon inzien waar ik tegenaan liep, zonder dat daar enig oordeel aan hing. Op die manier kon ik heel vertrouwd met haar werken, en dankzij haar goede terugkoppeling en eerlijke gesprekken voelde ik steeds meer motivatie om mij te openen voor positieve energie en om veel bewuster te kiezen voor een leven wat me meer energie geeft dan dat het me kost.

De healing in combinatie met de coaching zorgde ervoor dat niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam en geest steeds ‘opgeruimder’ voelde. Soms kwam er tijdens de healing iets naar boven waar ik over wilde praten en daar was dan ook altijd ruime voor.

Tessa’s coaching is verhelderend, verzachtend en verrijkend. Ik eindig een gesprek met een golf aan positieve energie en motivatie!

Natalie Bommelé Salek

“Als ondernemer en professional in de kunstwereld werk je in een harde wereld. Omdat ik op zoek was naar meer verbinding met mezelf en met mijn cyclus wilde ik heel graag kijken hoe ik kon leven in harmonie met mijn cyclus. Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! Zo weet ik nu dat ik mezelf mag vragen: Hoeveel energie heb ik? Hoeveel wil ik van die energie kwijt en wat heb ik nodig om bij mezelf te blijven? Tijdens het traject zijn er zo veel zaadjes gepland en ben ik veel bewuster van hoe ik mijn leven leid. Dingen die in het verleden onbewust gebeurde, zoals sluimerende en niet voedende relaties, ben ik mij bewust van geworden. Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam. Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.”

Burcin Keskin, 34 jaar

Mijn eerste sessie met Tessa was buitenverwachting bijzonder!

Ik voelde alsof mijn lichaam gereinigd werd van binnenuit. Wat ik ook opmerkelijk bijzonder vind aan Tessa haar sessie is dat zij het zo persoonlijk en op-maat mogelijk wil maken.

Zij geeft goed aan wat er gaat gebeuren en checkt bij elke stap hoe je het ervaart en of je iets anders zou willen. Ik vond het heel prettig, ik ga zeker nog een sessie nemen en ik raad het van harte aan.

Paul Morris

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak. Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije, 31 jaar

Tessa is de eerlijke, maar liefdevolle, spiegel die we allemaal nodig hebben.

De combinatie tussen de coaching sessies en healings met iemand die je volledig vertrouwd en die weet wat er in je omgaat, waar je alles mee durft te delen, is echt magisch. Ik heb rust en bepaalde inzichten mogen ervaren die mij ertoe zetten om de sessies met Tessa door te zetten, want we veranderen en groeien als mens voor altijd in ons leven, en een speciale sparringpartner als Tessa is daarbij echt van waarde.

Joëlle van Schaik

“De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel.”

Tabea Tatan

“Het was heerlijk om met zo’n kleine groep The Circle te kunnen volgen. Tessa creëerde een vertrouwde omgeving, waarin ik mij veilig voelde. Veilig genoeg om open te zijn vanuit mijn hart en kwetsbaar durfde op te stellen. Het voelde ook zo fijn om, ondanks mijn leeftijd, met jongere vrouwen samen te kunnen zijn zonder dat ik mij ver-/be-oordeeld voelde. Heerlijk om mijzelf te kunnen zijn, zoals er al werd gezegd: ‘be/come as you are’. Het maakt niet uit hoe, alles is goed. Zo dankbaar dat ik mee heb mogen lopen. Liefs”

Meta Folmer

“Tessa is een heel warm, open en positief mens. Ze probeert je op allerlei manieren te stimuleren en je tot inzichten te brengen die je voorheen misschien niet zo duidelijk kon waarnemen. Tessa werkt heel gericht en secuur en neemt veel dingen waar die er in de verschillende coaching sessies zijn gezegd. Ze heeft mijn onbewuste vragen d.m.v luisteren en opnemen aan mij kunnen teruggeven zodat ik hier zelf een antwoord op kon geven. Ik zou de coaching aanraden aan mensen die in hun dagelijkse leven tegen kleine dingen aanlopen. Ik heb ervaren dat kleine aanpassingen zoals bv een ochtend en avond routine, enorm bijdragen aan een algeheel fris en geordend gevoel. Dit heb ik kunnen creëren met hulp van Tessa

Sjoerd van der Meer

Lieve Tessa, het was een bijzondere ervaring. Fijne rustige omgeving.

Ik kon me goed ontspannen.

Daarbij voelde ik alles wat je deed.

Zo kon ik achteraf aan jou vertellen wat je eigenlijk gedaan had. Dat gebeurd alleen als je jezelf open stelt en dat kan alleen als je jezelf bij iemand op je gemak voelt.

Aantal dagen na de behandeling had ik er ook nog profijt van! Bedankt!

Liefs, Kayleigh

Kayleigh

WIL JE WETEN WAT IK VOOR JOU ZIE?

Plan dan hieronder jouw vrijblijvende matchcall  in!

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!