Wil je weten hoe het is door mij te worden begeleid naar jouw Magical Full Potential?

“Als ondernemer en professional in de kunstwereld werk je in een harde wereld. Omdat ik op zoek was naar meer verbinding met mezelf en met mijn cyclus wilde ik heel graag kijken hoe ik kon leven in harmonie met mijn cyclus. Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! Zo weet ik nu dat ik mezelf mag vragen: Hoeveel energie heb ik? Hoeveel wil ik van die energie kwijt en wat heb ik nodig om bij mezelf te blijven? Tijdens het traject zijn er zo veel zaadjes gepland en ben ik veel bewuster van hoe ik mijn leven leid. Dingen die in het verleden onbewust gebeurde, zoals sluimerende en niet voedende relaties, ben ik mij bewust van geworden. Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam. Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.”

Burcin Keskin, 34 jaar

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak. Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije, 31 jaar

“De Full Moon Release en Period Power van Tessa was een super waardevolle, inspirerende sessie! Tessa heeft veel van haar kennis over de cyclus van de vrouw gedeeld, en ondanks dat ik hier vanuit mijn werk als doula al veel vanaf weet, heb ik toch nieuwe inzichten mogen opdoen over hoe ik mijn leven veel beter kan afstemmen op mijn cyclus. Ik mocht afscheid nemen van enkele onbehulpzame overtuigingen en bewust verbinding maken de diepe wijsheid die iedere vrouw in zich heeft: de wijsheid die schuilt in de baarmoeder. Tessa creëerde een veilige, warme en vertrouwde setting waarin wij als vrouwen openlijk met elkaar durfden te delen, magisch! Ik kan iedere (jonge) vrouw aanraden om een keer een sessie mee te doen bij Tessa. Ze geeft zo’n waardevolle en inspirerende kijk op menstrueren, de cyclus en de wijsheid van een vrouw. Het kan ons (en de wereld om ons heen!) zoveel brengen als we hier als vrouwen naar durven te luisteren en handelen!”

Tjarda Tijsma, 35 jaar

Ik vond het heel fijn om met je te praten, heb nu al zo veel meer inzichten, had dat echt niet verwacht van een eerste sessie 🙂

Natalie Salek

“Tessa is een heel warm, open en positief mens. Ze probeert je op allerlei manieren te stimuleren en je tot inzichten te brengen die je voorheen misschien niet zo duidelijk kon waarnemen. Tessa werkt heel gericht en secuur en neemt veel dingen waar die er in de verschillende coaching sessies zijn gezegd. Ze heeft mijn onbewuste vragen d.m.v luisteren en opnemen aan mij kunnen teruggeven zodat ik hier zelf een antwoord op kon geven. Ik zou de coaching aanraden aan mensen die in hun dagelijkse leven tegen kleine dingen aanlopen. Ik heb ervaren dat kleine aanpassingen zoals bv een ochtend en avond routine, enorm bijdragen aan een algeheel fris en geordend gevoel. Dit heb ik kunnen creëren met hulp van Tessa

Sjoerd van der Meer, 28 jaar

“Het was heerlijk om met zo’n kleine groep The Circle te kunnen volgen. Tessa creëerde een vertrouwde omgeving, waarin ik mij veilig voelde. Veilig genoeg om open te zijn vanuit mijn hart en kwetsbaar durfde op te stellen. Het voelde ook zo fijn om, ondanks mijn leeftijd, met jongere vrouwen samen te kunnen zijn zonder dat ik mij ver-/be-oordeeld voelde. Heerlijk om mijzelf te kunnen zijn, zoals er al werd gezegd: ‘be/come as you are’. Het maakt niet uit hoe, alles is goed. Zo dankbaar dat ik mee heb mogen lopen. Liefs”

Meta Folmer

De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel.

Tabea Tatan

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!