Ben je Klaar met jezelf steeds voorbij lopen en het gevoel dat je geleefd wordt…

↓     Lees dan gauw verder     ↓

Want dan is de gratis SoulVersation echt iets voor jou!

Je werkt als artiest of culturele ondernemer en je bent heel hard toe  aan leven en ondernemen op jouw voorwaarden! Maar…

Je werkt in een harde business waar heel veel concurrentie is, waar een fake smile niet vreemd is en waar over je eigen grenzen gaan bijna standaard is geworden. 

Het is inmiddels je tweede natuur geworden om jezelf en jouw intuïtie te negeren. Dat zorgt voor veel onrust en het gevoel dat je geleefd wordt. Om maar te zwijgen over de energie die weg lekt aan alle kanten en een sociaal leven op pauze, eveneens om die reden. 

Maar no way dat jij jezelf laat kennen…
Dit is toch waar jij zelf voor gekozen hebt? 

Of  heb je een andere keuze te maken..
Maar weet je niet waar je moet beginnen?

No worries, daar is deze sessie voor bedoelt!

De SoulVersation geef je inzicht in jouw valkuilen en aan het einde van de call heb jij minimaal 2 tips om écht te weten hoe je meer rust, balans en structuur kunt ervaren.

Want ik weet nu al dat jij het verdiend om meer passie, joy en verbinding te voelen in het leven. En nu jij nog!

Na de SoulVersation:

Weet je waar je energie lekt en wat er voor nodig is om daar mee te stoppen.

Voelt het alsof je 10 kilo lichter bent maar dan vooral aan energetische ballast.

Heb je minimaal twee tips in the pocket zodat niet langer je leven laat leiden door anderen.

Besef je je dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen en dat je niet de enige bent die hier doorheen gaat!

Voel je instant vuur om door te pakken en te gaan staan voor wie jij bent

(Yes, no going back anymore!)

Wat een fijn gesprek met Tessa. Ik voel mij stukken lichter en meer energie! Ze kan goed spiegelen waardoor je achter dingen komt die je zelf nog niet wist. Verder kreeg ze mooie dingen door (waar ik in eerste instantie het niet over wilde hebben) en dat ik mij vrij genoeg voelde om dit met haar te delen. Spot on! Zin om de dingen toe te passen die we besproken hebben.

Soulversation, enlightenment of the soul!🥰

Anouk Jonker - Tammer

De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel. Ik ben blij dat ik na het eerste traject met Tessa nog een verlenging heb gedaan. Het voelt als of ik nu nog beter bij de essentie van alles kom en dit gevoel had ik niet willen missen.

Tabea Tatan

“Als ondernemer en professional in de kunstwereld werk je in een harde wereld. Omdat ik op zoek was naar meer verbinding met mezelf en met mijn cyclus wilde ik heel graag kijken hoe ik kon leven in harmonie met mijn cyclus. Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! 

Zo weet ik nu dat ik mezelf mag vragen: Hoeveel energie heb ik? Hoeveel wil ik van die energie kwijt en wat heb ik nodig om bij mezelf te blijven? Tijdens het traject zijn er zo veel zaadjes gepland en ben ik veel bewuster van hoe ik mijn leven leid. Dingen die in het verleden onbewust gebeurde, zoals sluimerende en niet voedende relaties, ben ik mij bewust van geworden. Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam.

Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.”

Burcin Keskin, 34 jaar

Tessa wist mij met begrip en zachtheid te begeleiden naar een beter  bewustzijn van mijn gedachtes en hoe die invloed hebben op mijn gevoel en dagelijks leven.

Met eenvoudige en effectieve oefeningen kon ik steeds inzichtelijker krijgen welke gedachtes me verder hielpen en welke me in de weg zaten.

Het werken met Tessa voelde heel veilig, ze had begrip voor alles waar ik mee zat en kon goed een spiegel voorhouden zodat ik kon inzien waar ik tegenaan liep, zonder dat daar enig oordeel aan hing. Op die manier kon ik heel vertrouwd met haar werken, en dankzij haar goede terugkoppeling en eerlijke gesprekken voelde ik steeds meer motivatie om mij te openen voor positieve energie en om veel bewuster te kiezen voor een leven wat me meer energie geeft dan dat het me kost.

De healing in combinatie met de coaching zorgde ervoor dat niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam en geest steeds ‘opgeruimder’ voelde. Soms kwam er tijdens de healing iets naar boven waar ik over wilde praten en daar was dan ook altijd ruime voor.

Tessa’s coaching is verhelderend, verzachtend en verrijkend. Ik eindig een gesprek met een golf aan positieve energie en motivatie!

Natalie Salek

Moeiteloos nee kunnen zeggen tegen een klus omdat je niet alleen weet wat je wilt maar ook weet wat je niet wilt?

Meldt je dan aan voor de gratis SoulVersation

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!