– Create your own spotlight –

Leven en ondernemen op jouw voorwaarden.

“Reconnect with your magical full potential and live your life to the fullest!”

Herken je dat?

Je bent op het punt in je leven dat je merkt dat je huidige energiehuishouding en gewoontes niet meer voor je werken en het voelt echt alsof het leven je overkomt.

Je bent vaak moe, overprikkeld, ervaart veel onrust en stress van het vele ‘moeten’.

Je bent een onwijze gever en het is lastig voor je om nee te zeggen omdat je de ander altijd op nummer één zet. Goed voor jezelf zorgen? Dat komt onder aan het prioriteiten lijstje.

Je bent zelfstandig ondernemer geworden voor de vrijheid maar ervaart alleen maar onwijze druk van buitenaf en je beseft je het ondernemerschap je niet meer biedt wat je verlangt.

Je mediteert sporadisch, bent spiritueel maar kan geen weg vinden om dat structureel in te bouwen in je routine.

Je voelt afstand en onrust bij je huidige relaties en voelt dat ze niet meer matchen met wie jij wilt zijn. Daardoor zit je ook vaak met je gedachtes in het verleden of in de toekomst maar weinig in het NU.

Aan het einde van de dag kom je volledig uitgeput thuis en weet en voelt gewoon niet meer hoe je de eerste stap kunt zetten om dichter bij jezelf te komen en dat is echt nodig om weer helemaal tot jezelf te komen.

Je hebt de opleiding van je dromen afgerond, leeft jouw ‘droomleven’ maar komt tot de
conclusie dat er een verdieping voor jou is weggelegd.

Je doet altijd alles alleen omdat je denkt dat je de ander daar niet mee kunt lastigvallen maar zou het liefste om hulp willen vragen bij de juiste mensen/omgeving.

Voel jij diep van binnen de herkenning in de bovenstaande punten en ben jij klaar voor de eerste stap?
Vraag dan nu een gratis matchcall aan om te kijken of het Create Your Own Spotlight traject bij jou past!

Leef je leven vanuit je volle potentie en jouw tijd is nu.

De energie in de wereld en hoe wij er naar kijken is aan het veranderen en we hebben jou en jouw licht energie nodig om het collectieve te helen. Maar die heling begint bij jezelf. 

Je weet al langer dat je met jouw licht iets bij kunt dragen in de wereld. Aan ‘the bigger picture’. Je hebt gewoonweg nog niet die balans, rust en de verbinding gevonden en wil graag zelf de kaders voor je leven maken en niet geleefd worden.

Ik geloof echt dat het voor iedereen mogelijk is om te leven vanuit die magic zone. En dat je met die reden ook beland hier beland bent. Om antwoorden te vinden op die vragen.

Als ervaringsdeskundige in de kunstwereld weet ik als geen ander hoe ik jou kan begeleiden naar je ware essentie, naar jouw magic zone. En het allerbelangrijkste… ik leer je hoe je dat  gevoel elke keer weer terug kunt pakken. Zodat je ook na onze coaching weet wat je kunt doen. Want zeg nou zelf… Jij wilt toch ook meer energie? Weten wat jouw energiehuishouding nodig heeft om te kunnen shinen? Hoe je een handleiding kunt maken zodat je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing hebt, ‘to live by’.

Jij voelt diep van binnen dat je meer connectie verdient met jezelf, je omgeving en alles om je heen en je bent klaar voor een echte grote stap voor jezelf.

Hmmm hoe is het eigenlijk bij jou? Wat voel jij..

Als jij naar jezelf zou kijken in de spiegel, zou jij jezelf dan volledig zien? Mag jij er van jezelf zijn?

Wat als je weer ja zegt tegen een afspraak terwijl je diep van binnen nee voelt?

Je jezelf klein blijft houden en altijd maar klaar blijft klaarstaan voor de ander en niet voor jezelf.

Wat nou als je dit leven blijft leiden, terwijl je diep van binnen voelt dat er meer voor je in zit?

Wat nou als je op een feestje niet kan/durft te vertellen waar jij gelukkig en enthousiast van wordt omdat je niet ‘de juiste mensen’ om je heen hebt?

Wat nou als er niets gaat veranderen? Ben je dan gelukkig? Ben je blij met hoe jij jouw huidige leven hebt ingericht?

Wat nou als je weet dat er meer voor jou in het verschiet ligt maar gewoonweg niet weet hoe.

Dit 1:1 traject is echt wat voor jou als:

Je klaar bent om jezelf volledig te accepteren zoals je bent

Je wilt leven en daarmee ook ondernemen vanuit jouw ware essentie en missie

Je meer rust in je lijf wilt ervaren en het zelfvertrouwen wil laten groeien

Je wilt gaan staan voor jouw ware ik, zonder je schuldig te voelen naar jezelf of naar je omgeving.

Je klaar bent om nieuwe energie uit te stralen en nieuwe mensen om je heen te verzamelen die resoneren met hoe jij je voelt en wat jouw zielsmissie is.

Full Potential Formula ©

Het is tijd om eerst jezelf te gaan voeden en dan kan je je volledig geven aan de wereld.

Vanuit al mijn kennis, expertise en persoonlijke ervaringen heb ik een methode ontwikkeld om dichter bij jouw kern te komen. De Full Potential Formula ©

Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis. Met behulp van coaching, diepe heling, cursussen en heel veel zelfstudie heb ik mezelf en mijn magische volle potentie gevonden en leef ik nu vanuit alignement en een hart vol liefde. Het was tijd voor écht luisteren en verbinden met mijn inner voice.

Als ervaringsdeskundige en transformatie expert breng ik je dichter bij jouw gevoel. Via de drie elementen van de formule leer je luisteren naar de signalen van jouw lijf, van je mind en van alles om je heen. Met die nieuwe intenties, hoge frequenties en alle energie die je erin stopt, kom je dichter bij jouw essentie, jouw zielsmissie en magical full potential. Want zoals Albert Einstein altijd zei: Alles is energie! Dus ook jouw woorden, gedachtes en gevoelens.

Leg even alles opzij, sluit je ogen en voel diep van binnen wat je wordt toegefluisterd. Voel je dat? Die sparkle? Dat waakvlammetje in jou die klaar is voor ‘being ON FIRE’ all the time? Ja? Ja? Ja? Meldt je dan aan voor een gratis SoulVersation. En geloof me, aanmelden kost je maximaal 2 minuten!

En als je hart een sprongetje maakt, je ziel een radslag doet en je klaar bent voor die eerste stap?

Zo voel jij je na het Create Your Own Spotlight traject:

Je durft in jouw eigen licht te staan, je weet wat je echt wilt en kunt plannen en anticiperen op jouw persoonlijke energie(cyclus).

Je kunt met zelfvertrouwen blijvend grenzen en kaders aanbrengen in je leven en voelt een basis rust.

Je voelt je SoulMission van top tot teen en weet dat je alleen nog zo wilt leven.

Je hoort exact wat jouw lichaam fluistert en hoe je daar naar mag handelen, gewoon omdat jij je lichaam het allerbeste kent.

Je komt na een verjaardag thuis met het glas halfvol omdat je jouw eigen energiecontainer weet te beschermen.

Je laat leiden door je hart, de verbinding met jezelf en het universum en kunt vanuit vertrouwen jouw ziels missie leven, want jij bent het waard.

Referentie

Tessa wist mij met begrip en zachtheid te begeleiden naar een beter  bewustzijn van mijn gedachtes en hoe die invloed hebben op mijn gevoel en dagelijks leven.

Met eenvoudige en effectieve oefeningen kon ik steeds inzichtelijker krijgen welke gedachtes me verder hielpen en welke me in de weg zaten.

Het werken met Tessa voelde heel veilig, ze had begrip voor alles waar ik mee zat en kon goed een spiegel voorhouden zodat ik kon inzien waar ik tegenaan liep, zonder dat daar enig oordeel aan hing. Op die manier kon ik heel vertrouwd met haar werken, en dankzij haar goede terugkoppeling en eerlijke gesprekken voelde ik steeds meer motivatie om mij te openen voor positieve energie en om veel bewuster te kiezen voor een leven wat me meer energie geeft dan dat het me kost.

De healing in combinatie met de coaching zorgde ervoor dat niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam en geest steeds ‘opgeruimder’ voelde. Soms kwam er tijdens de healing iets naar boven waar ik over wilde praten en daar was dan ook altijd ruime voor.

Tessa’s coaching is verhelderend, verzachtend en verrijkend. Ik eindig een gesprek met een golf aan positieve energie en motivatie!

Natalie Salek

De 1 op 1 coaching bij Tessa geeft mij inzichten en antwoorden en zorgt ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Tessa stelt kritische vragen, denkt mee als er problemen zijn en legt de verbinding tussen gevoel en ratio. Ze kijkt niet alleen naar werk en doelen maar naar het geheel.

Tabea Tatan

Door de structuur en strategie die Tessa mij heeft geleerd, heb ik inzicht gekregen in mijn energiehuishouding en kan ik leven en werken vanuit mijn eigen kracht. En dat geeft zo veel rust! Voordat ik de coaching begon voelde het alsof het leven mij overkwam. Nu kan ik trots en blij zeggen dat ik de stap gezet heb, echt voor mezelf en dat ik mezelf altijd opnieuw mag blijven uitvinden vanuit liefde voor mezelf.

Burcin Keskin