Transformeren, veranderen of wijzigingen aanbrengen.
Dat vergt de juiste energie, focus, intenties, een goal en de juiste mensen om je heen.
En je kan vandaag nog beginnen!

Wellicht denk je bij jezelf… ‘ik weet niet waar ik moet beginnen’. Voelt het overweldigend en zit je met je hoofd vol gedachtes die niet helpen. Als een soort donkere wolk. En bovenop die wolk vol niet helpende gedachtes heb je het gevoel dat je alles alleen moet doen of durf je niet om hulp te vragen.

Heel begrijpelijk, want alle keren dat ik erover na heb gedacht om een kennismakingsgesprek in te plannen bij een nieuwe psycholoog , waren niet meer op een hand te tellen voordat ik het had gedaan. Maar het moment dat ik de keuze had gemaakt… gaf het zo’n opluchting!

Ik wist dat ik het even tijdelijk niet alleen hoefde te doen en inmiddels bewandel ik mijn nieuwe paden zonder begeleiding van een psycholoog en volg ik af en toe cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen.

Overigens zegt ik niet dat je alleen kunt transformeren met een psycholoog. Sterker nog, je bent sterk genoeg om je eigen gedachtes om te buigen, maar vaak weet je brein simpel weg niet waar hij moet beginnen. En daar komt die hulp om de hoek en die kan soms zo fijn zijn!😉

Durf jij om hulp te vragen als je er niet zo lekker in zit?

Wat heb jij gedaan om te transformeren?

 

12 + 6 =

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!