Van een opgejaagd gevoel naar meer rust, helderheid & verbinding in één sessie.

TUNE-IN SESSION

Samen mediteren en visualiseren met gelijkgestemden

17 juli 2023
Start: 19.30 uur

Misschien herken je het wel…

Je neemt niet zo snel en makkelijk rustmomenten voor jezelf.

Je neemt je werk mee naar huis en staat voor je gevoel continue aan.

Je neemt je elke keer voor om meer rust in te plannen in je week en moet aan het einde van de week concluderen dat het er wéér bij ingeschoten is. 

Je loopt op je tandvlees en je hebt echt iets nodig om uit de survival mode te komen.

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en voelt diep van binnen dat door blijven rennen niet de uitkomst biedt op de langere termijn.

Voel je dat je hier verandering in wilt? En heb je op een of meerdere vragen met JA geantwoord?
Meldt je dan hieronder aan!

Quiet the mind and the soul will speak

– Ma Jaya Sati Bhagavati

Hoe zou het voor je zijn als…

Je even uit je hoofd kunt komen, geen gedachtes van jezelf hebt en even alles los kunt laten.

Je een uur lang de focus legt op jezelf, je lijf en waar jij behoefte aan hebt.

Je dat moment voor jezelf deze keer écht gaat nemen omdat je een afspraak in je agenda hebt staan. Want dit is die stok achter de deur die je nodig hebt.  

Je even uit die ratrace mag stappen en je de verbinding (weer) voelt met jezelf, je gevoel en je lichaam.

Je direct de rust ervaart waar je al langer naar verlangt. 

Hoe ziet dat er praktisch uit?

Online zoom sessie

Meedoen aan deze maandelijkse sessie?
De eerstvolgende is op 17 juli 2023 om 19:30 uur

Elke maand een live afgestemde meditatie, visualisatie en/of healing, ondersteunt door fijne muziek.

Duur: 60 – 75 min

Max. 10 deelnemers per sessie
In een kleine, intieme groep met gelijkgestemden gaan we samen mediteren en visualiseren.

Doel: 
Rust. Verbinding. Zijn. Vertragen.
Zakken in je lijf. 

Opname 3 dagen beschikbaar. 
Zodat je écht dat momentje voor jezelf neemt en het niet onderaan je to-do list komt te staan.

Een veilige omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn en je maskers af kunt laten.

Wat jij mag doen?
Niks. Want deze sessie is er juist om jou te ontzorgen.
Jij hoeft alleen maar tijd te blokken in je agenda en op te komen dagen. Klinkt goed toch? 

Elke sessie heeft een thema. 
Een impressie van de thema’s:
✨ Vertragen, loslaten, verbinden.
✨ Vrouwelijke & mannelijke energie.
✨ Nieuwe en volle maan.

De investering

Voor slechts 27,- kan je deze editie mee doen!

En zeg nou zelf, dat is toch een NO BRAINER als je denkt aan de rust die je er voor terugkrijgt?

Let op: Er zijn max 10 plekken beschikbaar voor de sessie.

Wat anderen zeggen over de sessies:

“Het was heerlijk om met zo’n kleine groep The Circle te kunnen volgen. Tessa creëerde een vertrouwde omgeving, waarin ik mij veilig voelde. Veilig genoeg om open te zijn vanuit mijn hart en kwetsbaar durfde op te stellen. Het voelde ook zo fijn om, ondanks mijn leeftijd, met jongere vrouwen samen te kunnen zijn zonder dat ik mij ver-/be-oordeeld voelde. Heerlijk om mijzelf te kunnen zijn, zoals er al werd gezegd: ‘be/come as you are’. Het maakt niet uit hoe, alles is goed. Zo dankbaar dat ik mee heb mogen lopen in deze pilot. Liefs”

Meta Folmer

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak.

Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije

“Lieve Tessa, heel erg bedank voor je fijne Full Moon sessie🙏🦊 

Het was echt heel fijn! Heel mooi om je stem tijdens de meditatie te mogen volgen. Ik heb me echt heel fijn begeleid gevoeld, door jou te voelen en te horen! Het was werkelijk een mooie vrouwen circle.

Zo fijn om te weten dat er mensen ‘out there’ of beter in ‘the circle’ zijn die je altijd kunnen ondersteunen.❤️”

Miriam Meissner

“Tessa heeft een enorm veilige en rustige sfeer creëert tijdens de sessie. Door de meditatie heb ik voor het eerst een verbinding met mijn baarmoeder gevoeld, wat een hele bijzondere ervaring was. Ik kon alles wat op mijn hart lag delen en heb de eerste stap gezet in een leven met meer bewustzijn over mijn cyclus en mijn vrouwelijkheid. Heel erg bedankt hier voor, lieve Tessa.” 

Burcin Keskin

De Full Moon Release en Period Power van Tessa was een super waardevolle, inspirerende sessie!
Tessa heeft veel van haar kennis over de cyclus van de vrouw gedeeld, en ondanks dat ik hier vanuit mijn werk als doula al veel vanaf weet, heb ik toch nieuwe inzichten mogen opdoen over hoe ik mijn leven veel beter kan afstemmen op mijn cyclus.

Ik mocht afscheid nemen van enkele onbehulpzame overtuigingen en bewust verbinding maken de diepe wijsheid die iedere vrouw in zich heeft: de wijsheid die schuilt in de baarmoeder. Tessa creëerde een veilige, warme en vertrouwde setting waarin wij als vrouwen openlijk met elkaar durfden te delen, magisch! Ik kan iedere (jonge) vrouw aanraden om een keer een sessie mee te doen bij Tessa. Ze geeft zo’n waardevolle en inspirerende kijk op menstrueren, de cyclus en de wijsheid van een vrouw. Het kan ons (en de wereld om ons heen!) zoveel brengen als we hier als vrouwen naar durven te luisteren en handelen!

Tjarda Tijsma

Even voorstellen… 

Hey, Tessa hier!  Ik begon mijn werkende leven als artiest met een chronisch tekort aan energie en stond altijd op standje ‘hard werken’. Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis – en dat begon bij mezelf. 

Met behulp van coaching, de up en downs in het leven en heel veel zelfstudie heb ik mijn sweet spot gevonden. Al gauw kreeg ik de uitnodiging om mijn kennis en ervaringen te delen en kwam de realisatie… 

Ik heb dit niet voor niets mogen beleven en doorlopen.
Het is de bedoeling dat ik deze lessen doorgeef en anderen ga begeleiden op hun pad – terug naar de basis.  

Als projector (Love Human Design) heb ik een aura meegekregen die tot diep in de kern van een ander door kan dringen en de energie kan absorberen. Deze gift zorgt ervoor dat ik kan herkennen hoe jouw energie het beste kan worden toegepast.

Zo ontstond er uiteindelijk vanuit al mijn kennis en (persoonlijke) ervaring een methode om dichter bij jouw kern te komen.
De Full Potential Formula ©
RESET    |    RECONNECT    |    REALIGN

Als ervaringsdeskundige en mentor breng ik jou met mijn (projector) intuïtie dichter bij jezelf. Via de elementen van de formule leer je luisteren naar de signalen van jouw lijf, van je mind en van alles om je heen. Met die nieuwe intenties, het verhogen van jouw frequentie en alle energie die je erin stopt, kom je dichter bij jouw essentie, jouw zielsmissie en magical full potential. 

Zo sla ik de brug tussen realiteit en spiritualiteit!